Foodtrucks

Onze mobiele resto’s

Cubar zorgt voor een full-service evenement. Naast een uitgebreid assortiment aan dranken kan u bij Cubar terecht voor een mooi cateringpakket. In essentie bieden wij een variatie aan Latijns-Amerikaanse gerechten & streetbites vanuit onze foodtrucks. Meer info over de foodmogelijkheden kan u hieronder terugvinden.

Onze authentieke Opel Blitz uit 1967 is uitgerust met een professionele keuken om te voldoen aan de nodige kwaliteitseisen waarmee we onze gerechten kunnen bereiden en serveren. Daarnaast beschikt Cubar ook over een foodtrailer die is uitgerust met een semi-professionele keuken voor het serveren van gerechten op een kwaliteitsvolle manier.

What’s on the menu?

Streetfood

Vanuit onze Cubar foodtrucks serveren wij een eerlijke keuken met vernieuwende smaken.

Voor publieke evenementen en festivals werken we met een menu geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse keuken.

Ga je liever een andere richting uit met onze foodtrucks? Dat kan uiteraard. Naast de Latijns-Amerikaanse foodtruck kunnen wij voor uw evenement de juiste gerechten verzorgen. Vanaf 40 personen komen we met onze foodtruck uw richting uit. Bedrijfsevenement, trouwfeest, receptie, verjaardagsfeest, jubileum of gewoon een feestje voor het mooie weer!

  • Latin Streetfood menu
  • Menu voor bedrijfsevenementen & privéfeestjes
  • Menu voor recepties
  • Aangepaste menu

Eerlijke keuken

brought by chefs

Cubar streetfood is een samenwerking tussen Kevin (Jeromino Catering) en Tom (Cubar cocktails). Deze twee vrienden besloten in 2016 om de handen in elkaar te slaan en te starten met een foodtruck. De passie van Kevin voor de keuken in combinatie met de voorliefde van Tom voor de Caraïben en Zuid-Amerika hebben geleid tot de keuze voor Latin American Streetfood.

COCKTAIL SPECIAL    cuBar

HIER KOMT EEN COCKTAIL SPECIAL MET WAT EXTRA INFO

CAVA SPECIAL   cuBar

HIER KOMT EEN SPECIALE CAVA AANBIEDING

GIN TONIC

VERSCHILLENDE SOORTEN

LAATSTE NIEWS

10% STUDENTEN KORTING

DRANK SPECIAL

BACARDIIIIIIII

WI-FI HOTSPOT

GRATIS INTERNET BESCHIKBAAR

cuBar