COCKTAILBARS

CUBAR ON THE ROAD

Verras uw gasten en uzelf met één van onze unieke cocktailbars. Wij zorgen dat uw party er ééntje wordt om nooit te vergeten! Bij u thuis of op locatie.

Gaan we voor een Caribische sfeer, houden we het strak in het pak of gaan we terug in de tijd? Voor elk concept hebben wij een passende bar. Van een gezellige cocktailbar helemaal afgewerkt in bamboe, een strakke cocktailtoog tot een oldtimer truck.

ASSORTIMENT

Een excellent aanbod

De Cubar biedt een mooie selectie van de beste cocktails, met of zonder alcohol. Van tropische mojito’s met vers fruit, blauw water en wit zand, afgelijnde gin tonics tot de heerlijkste klassiekers. You name it, we shake it!

Naast cocktails voorzien wij ook in de beste (streek)biertjes, fancy beers, cava’s, prosecco’s, frisdranken of huisgemaakte Iced Teas.

Tijdens de wintermaanden kan je de beste Cubaanse & Irish koffies bij ons verkrijgen, of je kan kiezen voor een royaal aanbod in jenevertjes of winterse warmers!

 

 

 

BARTENDING

PASSIE VOOR HET VAKMANSCHAP

Vanuit onze opleiding en ervaring gaan wij steeds op zoek naar vernieuwende smaken. Experimenteren met smaakcombinaties voor het vinden van de juiste balans zijn onze basis om een geslaagde cocktail samen te stellen.

Naast een groot aantal klassiekers bieden wij ook een trendy gamma aan cocktails die door ons zijn samengesteld.

We werken steeds met vers fruit en kwaliteitsvolle merken om tot het beste resultaat te komen!

 

 

 

 

 

 

 

SUPPORT OUR IDEAS    cuBar says:

“STOP GLOBAL WARMING – WE NEED ICE FOR OUR COCKTAILS”

DEFINITION OF BARTENDER   by cuBar

“A BARTENDER IS LIKE A PHARMACIST – WITH A LIMITED INVENTORY”

The mojito family

Diverse mojito’s

met vers fruit

Biertjes

Een fijne selectie

van de beste biertjes

Apero

Negroni | Cava

Limoncello | Aperol

Home made

The colours of

Cuba in a glass

cuBar